Leseni uhani SOVA

Nekje daleč v temnem gozdu blizu Marinovca so štiri sovice zadremale.
Sanjale so o dobrih starih časih.
Sovica Olga (druga z leve) je v sanjah spoznala, da se je res že malček postarala, saj skoraj skače od veselja, ko kupi novo brisačo in mehčalec, ki diši cel teden. Včasih je bila presrečna ob novem mejkapu in sovjih čevljih.
Oh, dobri stari časi…
Celoten opis izdelka...

13.00 16.00 

13.00 16.00 
barva ZLAT TREBUŠČEK NATUR TREBUŠČEK
osnove KIRURŠKO JEKLO TITAN
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,
Opis
Sovice iz ribniških bukovo-jelovih gozdov v obliki majhnih lesenih uhanov. Lahki leseni uhani sove za vse ljubitelje gozdnih živali.Nekje daleč v temnem gozdu blizu Marinovca so štiri sovice zadremale. Sanjale so o dobrih starih časih.
Sovica Olga (druga z leve) je v sanjah spoznala, da se je res že malček postarala, saj skoraj skače od veselja, ko kupi novo brisačo in mehčalec, ki diši cel teden. Včasih je bila presrečna ob novem mejkapu in sovjih čevljih. Oh, dobri stari časi…

VELIKOST UHANČKOV
Dolžina: 8 mm
Višina: 10 mm
Širina: 2 mm.

Uhani so narejeni iz lepljenega slovenskega furnirja. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

OSNOVE
Klasične osnove so izdelane iz hipoalergenega medicinskega jekla.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona suivez ici.

NEGA
Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa leseni uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA
Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

BARVA

ZLAT TREBUŠČEK, NATUR TREBUŠČEK

OSNOVE

KIRURŠKO JEKLO, TITAN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni uhani SOVA”