Leseni uhani ŠTIRIPERESNA DETELJICA

Pravkar utrgane štiriperesne deteljice na travniku blizu gozda Smrečja so postale oblika novih uhančkov. Lahki leseni uhančki, ki vam bodo prinašali srečo na vsakem koraku.

Celoten opis izdelka...

13.00 16.00 

13.00 16.00 
osnove KIRURŠKO JEKLO TITAN
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,
Opis
Leseni uhani v obliki štiriperesnih deteljic.

VELIKOST UHANČKOV
Dolžina: 10 mm
Višina: 10 mm
Širina: 2 mm.

Uhani so narejeni iz lepljenega slovenskega furnirja. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

OSNOVE
Klasične osnove so izdelane iz hipoalergenega medicinskega jekla.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona.

Uhani pridejo na klasičnih osnovah, če pa želite uhane z osnovami za pripet, to zapišite pod opombe pri zaključku naročila v blagajni.

NEGA
Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa leseni uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA
Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

OSNOVE

KIRURŠKO JEKLO, TITAN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni uhani ŠTIRIPERESNA DETELJICA”