Leseni uhani PANDA

Uhani panda – za vse ljubitelje puhastih medvedkov.

Celoten opis izdelka...

13.00 16.00 

13.00 16.00 
osnove Kirurško jeklo Titan Za pripet
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,
Opis

Leseni uhani PANDA

Črno bel medvedek z velikim apetitom po bambusu. Bambus gloda kar 12 ur v dnevu in za najbolj sladke poganke je pripravljen preplavat mrzlo reko in splezati do najvišjih vej. Kljub temu, da so pande samotarji, uhani panda obožujejo družbo in obiskovanje različnih kulturnih dogodkov.

 


RAZLIČICE – Ob naročilu v meniju izberite obliko in osnove.

VELIKOST

Dolžina: 11 mm
Višina: 9 mm
Širina: 2 mm.

OSNOVE (izberite v meniju)

Klasične osnove: izbirate lahko med kvalitetnim kirurškim jeklom in titanom, ki je primeren za alergike.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona suivez ici.


MATERIAL

Uhani so narejeni iz lepljenega furnirja hruške. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

NEGA

Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA

Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

Osnove

Kirurško jeklo, Titan, Za pripet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni uhani PANDA”