Leseni uhani GORE

Leseni uhančki gore, ki vas bodo spominjali na vse vzpone, ki ste jih in jih še boste naredili. Gore za ljubitelje pohodništva in plezanja. Težavnostna ocena je uhančkov je 5a in so primerni tudi za začetnike.

Celoten opis izdelka...

13.00 

Kategoriji: , Oznake: , ,
Opis
Leseni uhani, v obliki dvoglave gore.

VELIKOST UHANČKOV
Dolžina: 10 mm
Višina: 8 mm
Širina: 10 mm.

Uhani so narejeni iz lepljenega slovenskega furnirja. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

OSNOVE
Klasične osnove so izdelane iz hipoalergenega medicinskega jekla.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona.

Uhani pridejo na klasičnih osnovah, če pa želite uhane z osnovami za pripet, to zapišite pod opombe pri zaključku naročila v blagajni.

NEGA
Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa leseni uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA
Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni uhani GORE”