Dostava in poštnina

Brezplačna poštnina

Da bo vaš spletni nakup čim cenejši, smo poskrbeli, da imajo vsi paketi v vrednosti nad 45 € brezplačno poštnino.

Strošek poštnine

Znesek poštnine za dostavo v Sloveniji pri plačilu po predračunu, s kreditnimi karticam znaša 3€, pri plačilu po povzetju pa 4,5€ .

Znesek poštnine za dostavo v tujino znaša 5 €. V vrednost ni všeta carina ali druge dajatve. Za dostavo izven Slovenije ni možno plačilo po povzetju.

Kako hitro dobim moje naročilo?

Vsako naročilo bomo obravnavali še isti oz. najkasneje drugi delovni dan po oddaji naročila. Po potrditvi naročila za izdelek na zalogi, bo paket v roku 2-3 delovnih dneh odposlan. V primeru naročila izdelka, ki ni na zalogi, pa se dobavni rok podaljša še za 3 dni.

Želite svoje naročilo prejeti čim hitreje?

V primeru, da izdelek potrebujete v najkrajšem možnem času, nam lahko pošljete sporočilo na info@pararok.si in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da bo izdelek pravočasno pri vas.

Če ste med naročilom izbrali plačilo po z direktnim bančnim nakazilom oz. predračunom, bomo vaše izdelke poslali na pot takoj, ko prejmemo plačilo, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in se izognete dodatnemu čakanju.

Kdo mi bo dostavil moje naročilo?

Dostavo pošiljk vrši Pošta Slovenije. Na zahtevo kupca uporabimo tudi hitrejšo dostavo, vendar bodo dodatni stroški v celoti bremenili kupca. Ob obvestilu, da je bilo naročeno blago oddano na pošto lahko pričakujete pošiljko že naslednji dan, vendar veljajo v celoti pogoji dostave, ki jih jamči Pošta Slovenije.

Če vas na izbranem naslovu ne bo, vam bo poštar pustil obvestilo, s katerim paket dvignete na svoji pošti, tam vas bo čakal še 15 dni, po tem času pa se bo vrnil nazaj pošiljatelju.